Nieuwsbrief

Inschrijven voor nieuwsbrief:


Advertenties



Zoek een makelaar



Makelaarsland


Makelaarsland is een innovatieve organisatie die een doorbraak binnen de makelaardij heeft bewerkstelligd. Makelaarsland heeft een nieuw concept op de markt gebracht, waarbij de verkoper zelf actief is. Hierdoor hebben verkopers van huizen nu de mogelijkheid om een professionele NVM makelaar tegen een betaalbaar bedrag in te schakelen.

 
De organisatie
Makelaarsland is opgericht op 1 februari 2005. Het kantoor is gevestigd in Heerhugowaard en telt inmiddels 35 medewerkers. Verreweg de grootste afdelingen zijn de Front-Office (1ste lijn support) en de vastgoedadviseurs, welke zich beide fulltime bezig houden met het adviseren en begeleiden van klanten.
 
Motto
Het motto van Makelaarsland is ‘verkopen doen we samen’. Makelaarsland is ervan overtuigd dat er zaken zijn die de verkoper prima zelf kan. De verkoper kent zijn woning immers het allerbest en kan hier als geen ander over vertellen. Uiteraard zijn er ook diverse zaken waarbij een makelaar onmisbaar is. Makelaarsland heeft alle makelaarsexpertise in huis en regelt al deze zaken. Zo verzorgt Makelaarsland taxatie, vraagprijsadvies, presentatie op Funda, onderhandelingen en koopovereenkomst.
 
Ontwikkelingen
Makelaarsland is een dynamische organisatie die altijd in ontwikkeling is. Interne optimalisatie en productontwikkeling zijn belangrijke speerpunten. De website wordt continu verbeterd en verschijnt inmiddels dagelijks aan duizenden bezoekers in al weer de vierde vormgeving. Processen via internet worden permanent aangescherpt, zodat er een optimale gebruiksvriendelijkheid is ontstaan. Het team van vastgoedadviseurs wordt intern opgeleid om nog betere resultaten voor de verkopers te behalen. De klanttevredenheid wordt regelmatig gemeten, zodat er goed op de wensen van de consument ingespeeld kan worden. Makelaarsland stelt de klant echt centraal, gebruikt de modernste technieken en stemt daar de dienstverlening op af.
 
Behaalde successen
De consument heeft de komst van Makelaarsland gewaardeerd. Binnen korte tijd is Makelaarsland uitgegroeid tot het grootste makelaarskantoor van Nederland. Inmiddels zijn ruim 10.000 huizen verkocht via Makelaarsland.
 
Bron: Makelaarsland
 
Zoek uit onderstaande lijst een plaats van Makelaarsland:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

 

A

B

C

D

E

F

G

H

I

 

J

 

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z