Nieuwsbrief

Inschrijven voor nieuwsbrief:


AdvertentiesZoek een makelaarAanmelding


De mogelijkheden van 1001makelaars.nl

In de huidige makelaarsbranche gaat internet een steeds grotere rol spelen, 84% van de woningzoekende zoekt immers primair via internet. Ook de intrede van andere (deel)diensten brengen veel veranderingen met zich mee. Het is daarom van essentieel belang dat u als makelaar goed vindbaar bent op internet. 1001makelaars.nl biedt u die mogelijkheid en brengt u daarnaast ook direct in contact met potentiële klanten.

 

Een aantal belangrijke punten op een rij:

 

1. Publiceren van uw bedrijfsgegevens.
Waar andere websites volstaan met NAW gegevens en of een link gaat 1001makelaars.nl verder.  Zo kunt u de volgende informatie publiceren op  www.1001makelaars.nl: bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats, provincie, telefoonnummer, faxnummer, website, emailadres, jaar van oprichting, aantal medewerkers, specialisatie(s), directe link naar uw woningaanbod, belangrijke zoekwoorden, (branche)organisatie waarbij u bent aangesloten en natuurlijk een omschrijving van u bedrijf met logo.

 

2. Contact met prospects
Bezoekers van 1001makelaars.nl kunnen niet alleen uw gegevens opzoeken, ze kunnen ook direct met u in contact treden. Door het contactformulier en de bel-me-terug-functie krijgt u rechtstreeks de gegevens van potentiële klanten in uw mailbox. 1001makelaars.nl vormt een verlengde van uw marketingmix.

 

3. Beheer in eigen hand
Wilt u de omschrijving van uw bedrijf veranderen of is uw telefoonnummer gewijzigd? Geen probleem, 1001makelaars heeft een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u kunt inloggen op onze site en daar al uw gegevens kunt aanpassen. Zo heeft u altijd een up-to-date profiel!

 

4. Return on Investment
Vraagt u zich af wat uw vermelding op 1001makelaars.nl oplevert? Log dan in op onze site want daar ziet u al de statistieken. U heeft inzicht in de statistieken van het aantal bezoekers op uw profiel, aantal contactverzoeken via contactformulier en bel-me-terug-functie en het aantal doorkliks naar uw eigen website. Optimaal overzicht dus.

 

5. Lage kosten, hoge service
Voor 10 euro (ex BTW) per maand krijgt u het complete pakket aan services en mogelijkheden (zie punt 1) van 1001Makelaars.nl. De leads worden gratis naar u doorgestuurd, u hoeft daar dus niet voor te betalen. U wordt dus niet geconfronteerd met extra kosten.

 

6. Flexibiliteit
Wanneer u uw makelaarskantoor aanmeld bij 1001Makelaars.nl krijgt u een jaarcontract. Voldoet de service van 1001Makelaars.nl echter niet aan uw wensen dan kunt u het contract echter per maand opzeggen. U zit dus niet onnoidg lang vast aan een contract dat u niet wilt en hiermee heeft u optimale flexibiliteit. 

 

7. Extra aandacht
Wilt u naast een profiel uw bedrijf extra onder de aandacht brengen? Door middel van banners kunt u al een advertentiecampagne opzetten met een klein budget. Ook hier heeft u weer volledige inzicht in de resultaten.

 

8. Interactiviteit
Heeft u informatie die interessant is voor de bezoekers van 1001makelaars.nl? Dan kunt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld columns te schrijven, een memorandum aan te bieden of vragen van bezoekers te beantwoorden. 1001makelaars biedt u die mogelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

9 Voor groot en klein
Als u meerdere vestigingen heeft wilt u deze natuurlijk allemaal promoten. Dat kan bij 1001makelaars.nl. De verschillende vestigingen zijn allemaal te beheren via 1 account, zoveel mogelijk gebruikersgemak dus. Informeer ook naar onze aantrekkelijke kwantumkorting.

 

10. Objectief en onafhankelijk
1001makelaars.nl is objectief en onafhankelijk. Wij hebben er dus geen belang bij om een partij te bevoordelen. Zoekresultaten zijn dan ook niet gemanipuleerd en een klein bedrijf heeft daarbij evenveel kans om gevonden te worden als een groot bedrijf.

 

11. Expertise
De initiatiefnemers zijn ervaren deskundigen op het internetgebied. Een team van designers en technici streeft naar een continue verbetering van de website en dienstverlening naar onze bezoekers en naar u als makelaars. Ook promotie en marketing zijn bij ons in goed handen.

 

Heeft u nog vragen? Mail ons gerust op info@1001makelaars.nl. Klik hier om uw makelaarskantoor aan te melden op 1001makelaars.nl