Nieuwsbrief

Inschrijven voor nieuwsbrief:


AdvertentiesZoek een makelaarHuizenprijzen


AMSTERDAM - De huizenprijzen in Nederland blijven in 2008 verder stijgen, maar de toename vlakt af.

De stijgende hypotheekrente en de aanhoudende krapte op de woningmarkt zullen volgens de ondervraagde banken en makelaars de betaalbaarheid van woningen geen goed doen. De krapte op de huizenmarkt blijft de komende jaren bestaan door het achterblijven van de nieuwbouwproductie.

De druk op het goedkopere koopwoningsegment neemt onder meer toe doordat de woonlasten voor kopers de komende vier jaar met 17 procent toenemen tegen 4,5 procent voor huurders, zo heeft makelaarsvereniging NVM berekend. Dit komt onder meer door toenemende gemeentelijke lasten.

De huizenprijs in Nederland zijn de laatste jaren enorm gestegen. Eengezinswoningen zijn sinds 1996 gemiddeld twee keer zo duur geworden. Vooral in de periode 1999-2001 zijn de prijzen sterk toegenomen. Ook de prijzen van appartementen zijn in de afgelopen acht jaar meer dan verdubbeld. Een gemiddeld appartement kostte in 1996 zo'n € 75.000.


Zoek uit onderstaande lijst een plaats om zo een makelaar te selecteren die u meer kan vertellen over de huizenprijzen in uw regio:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

 

A

B

C

D

E

F

G

H

I

 

J

 

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z