Nieuwsbrief

Inschrijven voor nieuwsbrief:


AdvertentiesZoek een makelaarJaap


Jaap.nl is opgericht met de ambitie om het meest complete huizenaanbod van Nederland te tonen. Jaap toont het aanbod van bijna alle makelaars en particulieren. Zo vergemakkelijken wij de zoektocht van duizenden huizenkopers. 
 
De afgelopen jaren hebben de NVM-makelaars een front gevormd. Hierdoor is geen woningsite in staat geweest om internet te gebruiken waarvoor het bedoeld is: de perfecte vindplaats van informatie. Funda behield zo haar machtige positie op de woningmarkt.
 
Die tijd is nu voorbij! Jaap.nl heeft een optimale spider ontwikkeld waarmee dagelijks alle sites met woningaanbod in Nederland worden bekeken. Een kunst die hij perfect beheerst, waardoor het aantal woningen welhaast optimaal is. Het overzicht wordt op een duidelijke, snelle en gestructureerde manier gepresenteerd. Zo vindt iedereen makkelijk zijn nieuwe woning met Jaap.nl!
 
Als reactie op het succes van Jaap heeft Funda nu ook aanbod van niet-NVM'ers opgenomen. Jaap broedt al weer op volgende stappen om de woningmarkt nog transparanter en informatiever te maken. We zullen zien of Funda dan weer gaat volgen.

Bron: Jaap.nl
 
Zoek uit onderstaande lijst een plaats om zo een makelaar te selecteren voor Jaap:
>A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

 

A

B

C

D

E

F

G

H

I

 

J

 

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z